Original Lapland Besöksresa #7

Publicerat av: Jessica Wennberg, 2 maj, 2019

Nu är det dags att boka in datumet för nästa besöksresa runt om i Tornedalen 2020:s område. Den 12 juni hoppar vi på bussen som tar oss runt i Haparanda och Övertorneå kommuner med fokus på Kulinariska resor och Måltidsturism. Under en heldag besöker vi företag som jobbar med temat på spännande sätt.

Resan riktar sig till dig som på något sätt är verksam inom besöksnäringen i svenska eller finska Tornedalen. Kanske har du ett eget turistföretag, en företagsidé du vill utveckla eller är aktiv inom en förening som ordnar evenemang för besökare. Vår förhoppning är en dag som bjuder på både tips, inspiration och nya kontakter. Resan är kostnadsfri men deltagarna står för sin egen lunch.

Anmälan görs via mail senast den 31 maj till jessica@tornedalen2020.se

Kom ihåg att meddela ev. allergier eller specialkost i samband med din anmälan.


Tornedalen 2020 lagrar uppgifter om namn, organisation och e-post. Personuppgifter hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen och
Tornedalen 2020:s rutiner. Uppgifterna i registret används för att ge dig information om denna och kommande aktiviteter samt för redovisning av kostnader till Jordbruksverket. Genom att anmäla dig till evenemanget godtar du Tornedalen 2020:s hantering av dina uppgifter.

«

»