Driven projektledare sökes!

Publicerat av: Ylva Ylinenpää Sannemalm, 15 november, 2017

Projektledare och coach till samverkansprojekt

Vi söker en erfaren och kreativ projektledare till samverkansprojektet Samverkan för utveckling av besöksnäringen i Tornedalen – Alkuperäinen Lappi. Samverkansprojektets syfte är att skapa förutsättningar för tillväxt inom besöksnäringen genom att stödja små och medelstora företag, föreningar samt nya entreprenörer utefter behov. Projektet genomförs i samverkan med finska leaderföreningarna Outokaira och Tunturin Lappi och omsluter 1,7 miljoner kronor under en projektperiod på 18 månader.

 

Arbetsuppgifter

Du utför det dagliga arbetet utifrån en fastställd projektplan och budget i samråd med styrgrupp och projektledarna i de finska leaderområdena. Till dina uppgifter ingår bland annat att coacha målgrupperna inom besöksnäringens affärskritiska områden samt samordna insatser för ökad samverkan inom regionen och mellan länder.

 

Vi söker dig som

  • Är målmedveten och kan leda ett utvecklingsarbete utifrån uppsatta mål.
  • Besitter goda kunskaper inom affärs- och produktutveckling, marknad och kommunikation.
  • Har bred erfarenhet inom besöksnäringen och förstår småföretagens villkor samt offentlig verksamhet.
  • Har en god kommunikativ förmåga och utrycker dig väl på svenska och engelska.
  • Har körkort klass B och tillgång till bil.

 

Som person är du lyhörd, strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du har en god analytisk förmåga och kan driva ditt eget arbete framåt. Du har lätt för att bygga och vårda relationer, entusiasmera till delaktighet samt skapa förutsättningar för utveckling.

 

Anställningen omfattar heltid och är kopplad till det beviljade projektet på 18 månader med start 1 januari 2018. Arbetsområde är primärt Tornedalen; Kiruna östra, Pajala, Övertorneå och Haparanda. Anställningsort kan diskuteras.

 

För mer information kontakta Kerstin Sipola, verksamhetsledare för Tornedalen 2020:
070-617 53 70 eller kerstin@tornedalen2020.se.

Ansökan med CV samt löneanspråk skickas till: kerstin@tornedalen2020.se
Sista ansökningsdag är 29 november 2017.

 

 

«

»