ORIGINAL LAPLAND: Studieresa Norge 23-25 maj

Publicerat av: Jessica Wennberg, 5 april, 2019

Är du någon som jobbar inom besöksnäringen i Tornedalen 2020:s verksamhetsområde (norra Haparanda, Övertorneå, Pajala och östra Kiruna kommuner)? Kanske har du ett eget turistföretag eller planerar att starta ett. Kanske är du aktiv inom en förening som arrangerar aktiviteter för besökare. Eller jobbar med frågor som rör turism inom en organisation eller offentlig sektor.

Är du nyfiken på hur turistbranschen utvecklas i andra delar av Nordkalotten? Speciellt med fokus på besöksnäring i glesa områden där naturupplevelser står i fokus. Vill du utöka ditt nätverk med andra entreprenörer från norra Sverige, Finland och Norge? Bli inspirerad av andra, få nya idéer och kanske nya samarbetspartners.

I så fall är det här något för dig! Häng med oss till Norge den 23-25 maj. Vi har tre dagar fulla av inspiration, nätverkande, nya möten och såklart fantastiska vyer.


För deltagare från Tornedalen 2020:s verksamhetsområde är resan kostnadsfri och inkluderar bussresa, del i dubbelrum 2 nätter, inträde till SalMar Salmon Center, middag torsdag och fredag samt frukost på fredag och lördag.

Anmäler dig gör du genom att skicka ett mail till jessica@tornedalen2020.se senast den 30 April. Ange följande uppgifter i anmälan: namn, organisation/företag, e-post, telefonnummer, vid vilken hållplats du vill kliva på bussen (se detaljerat program för alla hållplatser) samt ev. matallergi eller specialkost.

Din anmälan är bindande och avbokning som sker efter den 1 maj 2019 kommer debiteras med 1 000 SEK.


Tornedalen 2020 lagrar uppgifter om namn, organisation och e-post. Personuppgifter hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen och Tornedalen 2020:s rutiner. Uppgifterna i registret används för att ge dig information om denna och kommande aktiviteter samt för redovisning av kostnader till Jordbruksverket. Genom att anmäla dig till evenemanget godtar du Tornedalen 2020:s hantering av dina uppgifter.


«

»